Skip to content
Kuvalintu (1)

Park Hotel Liminka

Park Hotel Liminka sijaitsee Limingan sydämessä, keskellä kirkonkylää, kauniin keskuspuiston reunalla. Ympärillä on kävelymatkan päässä kaikki keskustan palvelut, kirkonkylän liikunta- ja kulttuurikohteet sekä historiallinen Vanha Liminka.

Olemme moderni, skandinaavinen hotelli, johon sinä tulet ja lähdet oman aikataulusi mukaan. Meillä voit piipahtaa pikaisesti tai viettää aikaa pidempään. Kaikissa huoneissa on televisio, mikro, jääkaappi, teevedenkeitin ja tarpeita lämpimän juoman tekoon.

Hotellissamme on kaksi huonetta, joissa erityiskalusteita pyörätuolilla liikkuville – kysy lisää ja varaa huoneesi asiakaspalvelumme kautta.

Meille ovat tervetulleita myös lemmikkieläimet pienestä lisämaksusta. Varaa huone lemmikkilisällä tai ota yhteys asiakaspalveluumme!

Park Hotel Liminka on myös pyöräilijän hotelli! Olemme saaneet WELCOME CYCLIST -tunnuksen käyttöömme, joka kertoo, että olemme hyvä majoituskohde myös pyörällä liikkuville. Tervetuloa kaikki pyöräilijät Liminkaan!

Ota kaikki irti Limingasta vierailullasi: www.visitliminka.fi

Ajankohtaista ja tarjoukset

Ajankohtaista:

AAMUPALAMME UUDISTUU!

15.5 alkaen hotellin kanssa samassa rakennuksessa toimintansa aloittava kahvila- ravintola Cafe Abraham´s alkaa valmistamaan majoittujillemme BUFFETAAMIAISEN! Buffetaamiainen on tarjolla arkisin (ma-pe) klo 07.00-09.00 ja viikonloppuisin (la-su) klo 08.00-10.00.

Tarjoukset:

  • SMOTO – Suomen Motoristit ry – jäsenalennus
  • LOMALLO.FI – yhteistyösopimus – alennus 
Parkhotel-huone-2hh

Katso alta virtuaalikierros,
miltä hotellissamme näyttää!

Kurkkaa hotellin virtuaalihuoneet alta!

Virtuaalikierros hotellissamme

Kahden hengen huone

Kolmen hengen huone

Perhehuone

Neljän hengen huone

Neljän hengen huone

Neljän hengen huone

3. krs, lounge ja leikkihuone

Etätyöhuone

Prassi

AKTIVITEETIT

Kuntoilua, kulttuuria ja kiireettömyyttä

Hotellin kanssa samasta talosta löytyvät kaikki Lakeustalon (www.lakeustalo.fi) palvelut, mm. Oulun seudun coolein kuntosali Prässi, kahvila, parturi-kampaamo ja hierontaa.

10 minuutin ajomatkan päässä on Pitojen Helmen kutkuttava pakopeli, joka soveltuu koko perheen aktiviteetiksi. Kukka- ja eläinpuisto Escurial, Seikkailulinna Liisanlinna ja Keramiikkapaja TiinaMari sijaitsevat 12 minuutin ajomatkan päässä hotellilta ja ovat upeita kohteita matkan varrella tai Liminka-päivää vietettäessä.

Hotellin viereisessä puistossa voit viettää aikaa kuntoilulaitteilla, lasten leikkipaikassa tai vaikkapa piknikillä lammen rannassa. Suurimmassa osassa huoneitamme on parveke suoraan puiston ylle.

AKTIVITEETIT

Luontoon!

Hotellilta pääsee näppärästi Limingan kehutuille, täysin merkatuille maastopyöräreiteille, joita on noin 150 kilometrin edestä! Fatbiken voit vuokrata etukäteen hotellille. (TOPyhä Oy Fatbike vuokraus, www.topyha.fi.)

Rantakylän Frisbeegolf-radalle, hiihtokeskukselle ja hiekkarannalle on vain muutaman minuutin ajomatka ja Suomen tärkein lintukosteikko ja kosteikkokeskus sijaitsevat 6 minuutin ajomatkan päässä. Siellä voi nauttia ravintolan antimista, tutustua Metsähallituksen ilmaiseen näyttelyyn ja käydä katsomassa lintuja kaksitasoisella lintutornilla. Keskukselta löytyy myös useampi tulistelupaikka ja muuta kivaa tekemistä. Luontokeskukselta on myös selkeä opastus Limingan maastopyöräreiteille.

maastopyoraily-web

Palvelut

porridge-4055643_960_720

Hotelliaamiainen

Buffetaamiainen on tarjolla ma-pe klo 07.00-09.00 ja la-su klo 08.00-10.00 Lakeustalon B-osassa, kahvila-ravintola Cafe Abrahamissa.

Varhaisaamiaisen voi varata soittamalla asiakaspalveluun viimeistään tarvetta edeltävänä päivänä klo 18.00 mennessä. HUOM! Sunnuntaina ravintola sulkeutuu aamiaisen jälkeen, joten maanantain varhaisaamiaisesta tulee ilmoittaa sunnutaina klo 10.00 mennessä.

Lounge (1)

Lounge

Lounge on 3. kerroksessa hissiä vastapäätä. Täällä voit rentoutua kirjan ääressä, keitellä itsellesi kahvit tai syödä vaikkapa iltapalaa pienellä porukalla. Loungesta löytyy perusastiat, kahvinkeitin, kapselikahvinkeitin ja mikro.

Lastenleikkihuone

Lasten leikkihuone

3. kerroksen toisessa päässä on lasten leikkihuone, jossa on hetkeksi aikaa tekemistä perheen pienimmille.

Sahkoauton-latauspiste

Sähköauton latauspiste

Hotellimme pihalta löytyy 4 kappaletta sähköauton latauspisteitä, joissa voit ladata autoa helpon puhelinapplikaation avulla. Latauspisteet ovat 22kW:n latauspisteitä. Latauspisteen hinta on 0,23 €/kwh. Lisätietoja: eparking.fi.

Parkkeeraus

Maksuton parkkeeraus

Hotellillamme on maksuton pysäköinti heti hotellin oven vieressä.

bike

Welcome Cyclist -palvelut

Meiltä löytyy työkalut pyörän peruskorjaukseen, jonka lisäksi tarjolla on lumettomaan aikaan pyöränpesupiste. Pihalta löytyy kiinteät pyöränlukitustelineet ja tulossa on myös mahdollisuus pyörän sisällä säilyttämiseen. 

Adora

Pizzeria Adora

Limingan keskustassa, hotellimme välittömässä läheisyydessä sijaitseva Pizzeria Adora valmistaa herkulliset pizzat, kebabit sekä hampurilaisateriat. Syö paikan päällä tai ota mukaan vaikkapa piknikille!

Portti

Ravintola Portti

Portista löytyy varmasti kaikille jotain! Saman katon alta löydät maittavat kotiruokalounaat, kuin myös Á la carte -listat. Lisäksi tarjolla on Rolls-hampurilaisketjun menu.

salmon-ge2a4a5334_640

Golden Jasmine Kiinalainen Ravintola

Limingan keskustasta, Osuuspankin talosta, löydät kiinalaiset herkut. Ala Carte – ja lounaslistat löydät ravintolan Facebookista.

Pikku-Riikka

Pikku-Riikka

Pikku-Riikka on Riikan perustama naisten muotiin keskittynyt uniikki Style&Lifestyle -myymälä. Liiketilat avattiin vuonna 2009 vanhaan navettaan remontoituihin tiloihin Riikan omaan kotipihaan. Oma tyyli ja yksilölliset vaatteet ovat löytäneet naisten sydämiin; Riikan luona kulkee asiakkaita pitkienkin matkojen takaa. Tämä hurmaava putiikki on nähtävä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Asemapub Liminka

Maakunnan paras karaokemesta!

Limingan juna-asemarakennus on rakennettu 1884-1886 välisenä aikana Knut Nylanderin suunnitelmien piirustusten mukaan. Vuonna 1988 asema avattiin ravintolakäyttöön ja siitä lähtien siellä on raikunut nauru, laulu ja karaoke! Pubi on historiallisen arvonsa tähden suojelukohde. A-oikeudet.

Lisää matkailuvinkkejä – VisitLiminka

Inspiraatiota, matkailuvinkkejä ja Limingan fiiliksiä kannattaa kurkata myös VisitLimingan somesta sekä nettisivuilta, www.visitliminka.fi.

VisitLiminka somessa:

Lomailijan olohuone ja työmatkaajan toimisto.

Rectangle 46
Rectangle 48
Rectangle 49
Rectangle 47

Varaa sinulle sopiva huone

Etätyöhuone

Hinnat alk. 40e (8-18)

2 hengen huone

Hinnat alk. 95e

3 hengen huone

Hinnat alk. 120e

4 hengen huone

Hinnat alk. 145e

Perhehuone (5hlö)

Hinnat alk. 165e